Energie vergelijken

Op zoek naar de beste energiedeal? Bij Nieuwenergiecontract.com maken we het eenvoudig om energiecontracten te vergelijken en over te stappen naar een voordeliger optie. Ontdek hoe het werkt en waarom het de moeite waard is om vandaag nog te beginnen.

Hoe werkt energie vergelijken?

Het vergelijken van energie is eenvoudig en kost slechts enkele minuten. Vul simpelweg je gegevens in: je postcode en jaarlijks verbruik, en start met energie vergelijken. Je recente verbruiksgegevens kan je gemakkelijk en snel terugvinden op je meest recente jaarafrekening. Login hiervoor in bij je huidige energieleverancier. Vervolgens kun je met slechts een paar klikken overstappen. Onze handige energievergelijker regelt de volledige overstap voor je. Je hoeft zelfs dus niets op te zeggen.

Waarom energie vergelijken?

Waarom zou je energie vergelijken? Hier zijn enkele goede redenen:

Besparen: Door te vergelijken, kun je potentieel honderden euro’s per jaar besparen op je energierekening.
Lage tarieven: Vind energieleveranciers met lage tarieven en profiteer van voordelige deals.
Welkomstbonussen: Veel leveranciers bieden aantrekkelijke welkomstbonussen aan nieuwe klanten.

Gas en licht vergelijken

Bij Nieuwenergiecontract.com kan je gas en stroom vergelijken. Doorgaans is het verstandig om je stroom- en gasleverancier op dezelfde plek te hebben. Echter is dat niet voor iedereen mogelijk; zoals voor huishoudens met stadsverwarming. Selecteer daarom wat je nodig hebt in onze energievergelijker.

Alleen stroom vergelijken

Voor wie alleen op zoek is naar stroom, is het mogelijk om alleen stroomcontracten te vergelijken. Dit is bijvoorbeeld geschikt voor mensen die gasloos wonen of voor huishoudens die gebruikmaken van stadsverwarming. Je kunt simpelweg gebruikmaken van de filters in onze energievergelijker om op alleen op stroom te vergelijken.

Groene stroom ook mogelijk

Wil je een milieubewuste keuze maken? Ontdek contracten voor groene stroom om je ecologische voetafdruk te verkleinen. Alle kleine beetjes helpen en soms zijn de groene energiecontracten niet eens (veel) duurder dan een contract met grijze stroom. Tijdens het energie vergelijken kan je gemakkelijk inzien welke leveranciers groene stroom aanbieden.

Gas vergelijken

Als je alleen gas nodig hebt, kun je gascontracten vergelijken om de meest geschikte optie te vinden. Hoewel het niet verplicht is om zowel gas als stroom van dezelfde energieleverancier af te nemen, levert dit meestal de meest voordelige optie op. Als je echter alleen geïnteresseerd bent in het vergelijken van gascontracten via onze energievergelijker, vul je gewoon een nul in bij het stroomverbruik. Op die manier beperken we de vergelijking tot gascontracten, waardoor je snel en gemakkelijk de goedkoopste gasleverancier kunt vinden voor jouw adres.

CO2 gecompenseerd gas mogelijk

Wil je bijdragen aan een duurzamere toekomst? Er zijn gascontracten beschikbaar die CO2-gecompenseerd zijn. CO2-gecompenseerd gas, ook wel bekend als klimaatgecompenseerd gas, verwijst naar aardgas dat na verbranding gecompenseerd wordt door bijvoorbeeld bomen te planten. Door bomen CO2 te laten opnemen, wordt de netto CO2-uitstoot van de verbranding van aardgas gecompenseerd, waardoor dit type gas als milieuvriendelijk wordt beschouwd.

Exclusieve deals via Nieuwenergiecontract.com

Bij Nieuwenergiecontract.com werken we samen met energieleveranciers om exclusieve deals aan te bieden die alleen beschikbaar zijn via ons platform. Profiteer van speciale aanbiedingen en bespaar nog meer op je energierekening.

Begin vandaag nog met energie vergelijken en ontdek hoeveel je kunt besparen. Bij Nieuwenergiecontract.com helpen we je om de juiste keuze te maken en de overstap moeiteloos te regelen.

Scroll naar boven